Brandweervrijwilligers (m/v/x)

Interesse om aan de slag te gaan als brandweervrijwilliger bij hulpverleningszone Fluvia? Laat dan hier je gegevens achter en wij contacteren je om je helemaal wegwijs te maken in het traject. Via deze link kan je alvast de sollicitatievoorwaarden terugvinden.

De vacature voor stagiair-brandweerman/-vrouw wordt openverklaard op 28 april 2023. Solliciteren kan tot uiterlijk  30 september 2023:
solliciteren@hvzfluvia.be of 056 23 99 70.

Aanwervingsvoorwaarden brandweervrijwilligers
Lees ze hier na. 

Hulpverleningszone Fluvia 

Doorniksesteenweg 214a

8500 Kortrijk

Benieuwd naar Fluvia? 

Maak kennis met ons. 

Curieus hoe je brandweervrijwilliger wordt? Doorsnuister dan even deze site


Extra medisch onderzoek

Na je sollicitatie volgt er nog een extra medisch onderzoek in het ziekenhuis: RX van de longen, cardiologisch onderzoek en de VO2-maxtest. Als toekomstig brandweerman/-vrouw zal je hart door de grote hitte van een brand en het vele transpireren extra belast worden. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je hart grondig wordt nagekeken.

Afsluitend word je ook nog op consultatie gestuurd bij de arbeidsgeneesheer van de hulpverleningszone. Tijdens het onderzoek wordt er algemeen gekeken of je gezondheid het toelaat om als brandweerman/-vrouw aan de slag te gaan. "Better safe than sorry" is hier dan ook het motto. 

Hulpverleningszone Fluvia
Doorniksesteenweg 214a
8500 Kortrijk

056 23 99 70
solliciteren@hzvfluvia.be 

2022 - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - HULPVERLENINGSZONE FLUVIA