Beleef de brandweer

Alle uitleg, filmpjes en powerpoints ten spijt: brandweervrijwilliger zijn is vooral iets wat je moet voelen, wat je moet beleven. De adrenaline bij het afgaan van je beeper, het gewicht van de perslucht, de hoogte van de ladder en de bundels theorie die je doorzwoegt om vrijwilliger te worden: je het zien en voelen om te snappen waarover het gaat. En dat verhaal willen we vertellen. 

Op deze lokale wervingsacties laten onze brandweervrijwilligers je graag hun persoonlijke ervaringen bij de brandweer beleven. Alle activititeiten zijn vrijblijvend. Neem gerust een geïnteresseerde vriend mee. Ook je partner is meer dan welkom. 

De lokale acties zijn onderverdeeld per gemeente of werkingsgebied van onze brandweerposten. Op onderstaande kalender kun je een overzicht terugvinden van alle acties, infomomenten en oefenmomenten.

Bekijk hier de komende wervingsacties in onze zone.

Whatsapp Community!

Krijg je graag een reminder van events dicht bij jou? Voeg je dan toe aan onze Community op Whatsapp! De vrijwilligers van onze posten houden je graag op de hoogte van de activiteiten in jouw buurt.

Per post is er een apart groepje met meer details uit die gemeente.

Hulpverleningszone Fluvia
Doorniksesteenweg 214a
8500 Kortrijk

056 23 99 70
solliciteren@hvzfluvia.be 

2024 - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - HULPVERLENINGSZONE FLUVIA